Besøg og ny trækbil

10.10. - 17.10.

(Günter og Marlies ved Henne Strand - en drengedrøm går i opfyldelse)

 

Det er en fantastisk oktober måned, ligesom næsten også hele sommeren og foråret har været fantastisk i år. I hvert faldt de først tre uger og jeg benytter mig af chancen og besøger Günter og Marlies i Hnne Strand på vej til Dorthes hus i Hemmet.

Jeg ankommer lige efter kaffe tiden og de to "hygge pensionister" slapper af i solen foran deres autocamper. Det er faktisk næsten halvanden år siden at jeg mødte dem sidste gang. Det var også her på pladsen i Henne.

Marlies har gennemgået en masse bøvl med sit ben. Hun fik et nyt knæ men som om det ikke var nok, så falder hun her i sommers over et trin i deres venners autocamper og er meget uheldigt. Hun brækker lårbenet.

Men Günter og Marlies er optimister og efter nogle måneders kamp er Marlies godt på vej igen og de er begyndt at cykle igen. Benene skal trænes lidt mere.

Vi får en times hyggesnak i efterårs solen og bemærk at jeg sidder bare i T-shirt, til trods at vi faktisk har den 17.10.!

Min overraskelse lykkes og de to bliver glade for denne lille afveksling.

 

 

Jeg lister mig på pladsen og bruger min zoom for at tage et par "hemmelige" billeder ;-)

 

 

Ja, det er sku dejligt i solen...

 

 

Overraskelse...

 

 

Marlies fortæller den uheldige historie...

 

 

Farvel i to, vi ses en anden gang et eller andet sted :-)

 

 

Ja, jeg har ventet i et halvt år på min "drengedrøm". Altid har jeg ønsket mig en VW Transporter og igennem et tilfælde fik jeg chancen til at købe denne skønne T4 2,5 TDI til en fantastisk lav pris! Og nu er det min ;-)

Jeg håber at folkevognen vil trække os igennem mange lande og til mange skønne steder. Testen med campingvognen i slæb er bestået (p.t. nov 14) og efter at bilen var hos "Lægen" Villy Vejrup i Ribe, så ved jeg også at der ligger god potenciale i denne. Så vil jeg ønske os altid god tur og at trækbilen denne gang holder lidt længere end de andre to ;-)

 

 

Masser af plads til Mygge og Leyca synes de også. Vi skal bare have bygget en "hundeafdeling" igen så de kan transporteres forsvarligt!