Extra indretning:

Der er nogle ting vi har lavet om på. Det vigtiste var at skabe mere gulvplads, som er et problem i de fleste campingvogne. Alt er kompakt og det går ud over selve gulvpladsen. Vores vogn er jo beregnet til at 4 personer kan sove i den. 2 i den franske seng og 2 kan sove på sidegruppen, som kan omdannes til en seng. Det har vi ikke brug for, idet det kun er Dorthe og mig.

Hundene derimod skal gerne ligge og sove på tæppet og så skal vi også gerne alle have det komfortabelt, når vi opholder os i campingvognen i dårlig vejr. Mens vi f.eks. laver mad, skal hundene gerne stadigvæk kunne være der.

Vi beslutter os for at tage den tværgående sidebænk ud, så kan vi rykke spisebordet helt henne mod vinduet og det giver en hel kvadratmeter mere gulvplads :-)...

 

 

Jeg fjerner tværbænken og fikserer varmeslangen.

 

Efter at vi først fik lavet en beklædning på et cv værksted med et efterfølgende utilfredsstillende resultat fik jeg en god bekendt, som er snedker/tømrermester, til at bygge en ny beklædning med lille vinduesplade til blomster og tre ventilationshuller.

Jeg lakerer beklædningen, maler vinduespladen i samme farve som hynderne og så kommer spisebordet på plads igen!

 

Nu er vi tilfredse :-)...

bürstner ventana 460 ts, egoistvogn, bürstner umbau, bürstner ombygning,