Tilbehør:

 

1. Canon Powershot HS 280 SX

 

2. Cramer Gasgrill Classic

 

 

 

 

Canon Powershot HS 280 SX

Rød og sort eller det uendelige historie om et kamerakøb...

 

Der var mange planer om vintercamping for 2014. Meeen....for det første var der slet ingen vinter og for det andet så skete der ting og sager her hos os som bevirkede at vi slet ikke kom afsted nogen steder ;-)

Det passede fint at Dorthes søster holdte sin 50 års fødselsdag i Vejen. Vi tog campingvognen med der fungerede som hotelværelse for os og bagefter kom "Børsten" til service hos Michaels Caravanservice passende i samme by. Derfra var det mening at vi skulle afhente campingvognen et par uger senere og tage på nogle dejlige campingweekender til bl.a. til Sønderjylland.

Men desværre dukkede der problemer op i form af nogle uartige lejer der forlod vores ejendom ved Ringkøbing Fjord i en uacceptabel stand med efterfølgende møder og syn som tog alt vores fritid og overskydende energi.

Det var ikke vores måned blev vi hurtig enig om, for selv vores nye kamera som jeg købte lige efter Nytår og hvilket skulle komme til indsats på vores fremtidige campingudflugter blev til en slags mareridt og forbandelse.

Jeg havde ønsket mig et bedre kompaktkamera i lang tid og faldt omgående for den nyeste i Canon Powershot rækken. HS 280 SX var lige det jeg havde brug for. Stor zoom og fremragende filmkvaliteter for et kompaktkamera i denne klasse. Især det med at filme har grebet mig og jeg kunne næsten ikke vente med at få den lille rød frækkert hjem...ja, jeg havde valgt en flot røde farve.

Efter få dage kom den hjem via Internethandel hos Proshop (super service) og jeg var overlykkelig med at afprøve mine egenskaber som kameramand. Desværre kom jeg kun til at lave "kortfilm" på ca 20 sek, så lukkede apparatet ned med blinkende, rødt lys om at batteriet var tomt og skulle lades op. Slukkede man for det frisk opladede kamera og tændte igen, så var der ingen problemer og den viste normal batteri tilstand. Også var det muligt at tage en masse billeder - men så snart at der skulle optages en video, så startede problemet forfra.  

Ind i papkassen, reklamation til Proshop og afsted tilbage til dem. Det var ingen problem og efter en lille uge fik jeg et nyt kamera. Samme dejlige røde farve og samme elendige fejl!!!... men denne gang kunne den køre ca 30 sek! Denne gang ringede jeg til Proshop og forklarede problemet sammen med at jeg var rigtig glad for netop denne Canon model og gerne ville beholde den, bare den ikke havde selve fejlen med videoen. Jeg fik at vide det bedste var en henvendelse direkte til Canon. De ville sikkert kunne hjælpe mig. Det gjorde jeg så, med det resultat at jeg alligevel skulle sende kameraet til Proshop igen og de så skulle sende den videre pga at Canon service ikke vil stå for portoen ved tilbageforsendelse til mig. Det skulle Proshop så overtage. Nå, det gjorde jeg. Ret sikker på snart at modtage et velrepareret eller nyt kamera, fordi Proshop jo var ret skrap med forsendelse og service.

Desværre havde jeg ikker regnet med Canons prefekte kundeservice. Der gik faktisk hele 17 dage inden jeg igennem Proshop skulle få selve kameraet tilbage, med en note om, at den ikke fejlede noget!!! Og at, fordi den var fejlfri, der var et beløb forfalden på 80 kr. for porto vdr. tilbageforsendelse til mig. Efter en massiv protest fra min side og undersøgelse hos Proshop fik jeg ret og et tilbud om en kreditnota eller tilbafgebetaling af købsbeløbet.

Efterhånden ret mørt valgte jeg at få pengene overført på min konto og nye overvejelser. På nettet fandt jeg diverse henvisninger på problemet i form af tekster og film på youtube, delvis med triks for at løse batteriproblemet på den én eller anden måde. Dorthe mente vi skulle have en anden model - men jeg ville have en Powershot HS 280 SX og ingen anden!

Vi ringede rundt i Esbjerg for at undgå en nethandel og købe i en butik i nærheden. Og i Fona i Esbjerg var vi heldige...de havde en powershot på lager. Men - en sort model!!! Nå, nu skulle det være. jeg tog den næste færge til Esbjerg for at købe mig mit kamera. I butiken var expedienten nød til at lade kameraet optage en kedelig film om livert i butiken på flere minutter, inden at jeg var overbevidst om at denne her gang var der inegn batterifejl!

 

Så kørte jeg overlykkelig hjem, selvom jeg kun havde et sort kamera - men pyt, bare den virkede. Derhjem fik Dorthe lige en fremvisning og jeg lavede flere små film og pludselig var der et rødt lys igen ?!!! Igen, igen, igen...

 

Ok, nu har jeg fundet mig i, at jeg har købt et spasserkamera. Og den er ikke rød men sort. Når jeg filmer har jeg altid et extra batteri i lommen. Men jeg har min Powershot HS 280 sx  :-)

Cramer gasgrill classic

Vi er meget glad for vores cramer grill classic. Den har både 2 gasblus og grill.