Camping og arbejde 2 

14.03. - 19.03.

(Virum/Sjælland)

2014 startede som nævnt ikke som ventet. Vi drømte jo om små weekendferier med vores campingvogn for at hygge i sneen ;-)

Men sådan blev det ikke overhoved, hverken sne eller tid til at rejse. Den første "rigtige" tur går arbejdsmæssigt igen til Sjælland. Nogle kunder der har sommerhus til Fanø "lokkede" mig til Sjælland. Nå, tænkte jeg det er egentlig ganske fint at komme fra øen en gang imellem og så har jeg jo vores Børsten. Som andet hjem betyder det ikke noget at drage "udenøsk". Jeg er også heldig på den måde at jeg kan parkere lige ved siden af arbejdspladsen hos kunderne i Virum på en garageplads. De taler med naboerne og så kan det lille eventyr starte.

Jeg kører mod Kolding og lige ved Lunderskov triller der en Hobby campingvogn foran mig på banen. Fint, tænker jeg, så er der lidt selvskab og jeg hænger mig i hælene.

Det var egentlig mening at køre i morgen lørdag, men som sædvanlig har DMI meldt blæst igen og jeg beslutter mig derfor at køre fredag eftermiddag, hvor der stadigvæk skal være mulighed for at krydse Storebæltet uden besvær. Børsten står jo i Hemmet ved Ringkøbing Fjord, så først skal jeg deroppe for bagefter at køre samme vej tilbage og så på motorvejen til Kolding. Bøvlet, men i Hemmet står den gratis og vi skal ikke betale færgebilletten til campingvognen. Og så skal vi jo bruge vognen i Hemmet til vores næste store projekt. Læs mere om det i camping og husrenovering...

Lige efter Odense forlader Hobbyen mig og jeg kører selv mod Storebæltsbroen. Den dukker også snart op i skumringen som er begyndt at sætte ind.

 

Det går fint med rykkvind og kort efter dukker Sprogø og østbroen op ...

 

Det er svært at tage gode billeder af det imponerende bygningsværk i skumringen men det ser nu særlig hyggeligt ud her om aftenen, hvor den lyser op...

Storebæltbroen, Nomadecamper

 

På Sjælland holder jeg lige ved en rasteplads og tømmer/fylder toilet beholderen samt færskvand ...

 

Her en lille "lynvideo" med hurtig sammenklip fra brokørselen...

 

Jeg ankommer til Virum næsten som aftalt. Lidt efter kl 20.00 kører jeg igennem de smalle gader af dette boligkvarter på selve "Bredesvinget" og håber bare på, at der ikke skal vendes et tidspunkt. Det ville være simpelthen umuligt. Jvordan ser så "Smallesvinget" ud tænker jeg ;-) ?

Men jeg kommer helskindet til selve garagepladsen og sammen med Steffen min kunde spænder vi fra og skubber vogenen på sin plads. Jeg bliver nød til at foklare de flinke mennsker, at jeg har det hele om bord og det eneste jeg mangler er en strømstik og "lidt internetforbindelse måske" ;-)...?

 

Så bliver det lørdag morgen og jeg går i gang. Der skal bare males en masse og jeg regner med at hele projektet bliver færdig i løbet af fire dage. Men undervejs bliver det pludselig udvidet,eftersom kunden kan se at det skrider godt fremad og huset i det hele set trænger til en kærlig malerhånd ;-)...Jeg når også at besøge min anden kunde her i Virum, hvor jeg aftaler en uge malerarbejde i maj måned med en del udendørs maling.

 

Desværre bliver det igen kun til arbejde og at færdes imellem campingvognen og arbejdspladsen og tilbage i fem dage.

Jo, en tur til købmanden i form af Netto eller Irma bliver det til. Hver eneste gang på sådan en arbejdstur sværger jeg mig (nu for tredje gang) at der også skal være plads til lidt sightseeing, men så kikser det alligevel. Nå...vi ser i maj, så lykkedes det måske!

Jeg har heller ikke meget lyst til at lave det store mad og så står den på færdigmad de næste par dage. Men en "økologisk pizza" fra Irma bliver det til ;-)

nomadecamper, camping og arbejde

 

Mit andet hjem på fart...

nomadecamper, campingkontor

 

Der står Børsten så helt alene på garagepladsen...men jeg må sige at det er et roligt sted i betragning at vi befinder os i Storkøbenhavn...

nomadecamper, virum, camping virum

 

Jeg er aldrig alene på arbejde...Montie giver godt selvskab og vi hygger os så godt man nu kan...

 

Min kunde Pia giver frokost "på malerbordet"..men det var nu meget hyggeligt og et flink træk. Der må siges at jeg også får kaffe hver dag og en kæmpe kanelsnegle indimellem ...  så kunden må være tilfreds ;-)...

camping og arbejde, nomadecamper

 

Efter fem dage er jeg ved at være klar. Jeg skal lige på en lille køretur til Farum, hvor der er en tredje kunde (der også har sommerhus på Fanø) jeg skal besøge. Hvis det fortsætter sådan, åbner jeg en afdeling på Sjælland ;-)...

 

Jeg kommer først afsted ved 18.30 tiden og prøver at komme til Fanøfærgen kl 21.50....meeeen, det var lidt optimistisk. Der skal også spises aftensmad undervejs og så tænker jeg: Vi campister har dog masser af tid og lige fra vi køre "hjemfra" begynder vores ferie og så må det også være for mig i det her tilfælde!

Undervejs vil jeg igen skylle toiletbeholderen og holder kort efter Kolding på selve rastepladsen Harte. Men så bliver det godt nok surt...der står lastbiler på kryds og tværs og én står også lige der, hvor jeg skal parkere for at komme til forsyningsstationen. Idiot... tænker jeg, men gider ikke at starte en diskussion kl lort om aftenen. Fyren kigger bare lige så arrogant og tilsyneladene ligeglad nede fra sin lastbil, hvor han sidder foran sin TV skærm.

 

På billedet kan man, selvom det er mørkt, godt se hans skæve parkering!

 

Efter de to pauser jeg fik undervejs, passer det fint med den næste færge kl 22.50 . Sådan er det bare når man bor på en ø!

nomadecamper

 

Home sweet home...jeg mener selvfølgelig vores første hjem - stenhuset ;-)

Det er alligevel dejligt at komme hjem til Dorthe og dyrene igen.

Der er ikke ret mange andre der sejler her så sent på aftenen. Efter 12 min er jeg på Fanø og efter et yderligere kvarter Sønderho.

Først overvejer jeg om at køre direkte videre til Hemmet for at stille vognen, men jeg er bare for træt nu og pyt med de 460 kr. Så må jeg afsted igen i morgen.