Leyca og Mygge (2011 - 2015)

 

Leyca og Mygge var mine elskede hundebørn. Jeg fik dem og tog dem til mig den gang Dorthe og jeg blev et par i 2011 og de forlod mig igen med Dorthe, efter at vores forhold sluttete i oktober 2015. Jeg prøvede at tage Mygge til mig fordi hunden efter Dorthes mening ikke havde det godt efter vores separering. Mygge var så hos mig på Fanø mellem jul og nytår 2015 hvor vi var på tre dejlige vandreture i denne uge. Men han blev mere trist far dag til dag, især om aftenen når vi var hjem. Jeg følte helt klart at det var fordi han savnede Leyca. De to hundeskatte har været sammen i hele deres liv! Og hvad skulle der ske, hvis jeg først startede med arbejde igen og Mygge skulle være en del alene?

Derfor besluttete jeg mig for at han skulle genforenes med Leyca og Dorthe. Dorthe havde til dette tidspunkt også mere tid til at tage sig af ham. Det var en meget svært beslutning at sige farvel for altid til både Mygge og Leyca. Men det er nok bedst sådan, især for Mygge, som altid har været en meget følsom hund! Men jeg har mange gode billeder og film fra vores fælles tid og jeg vil aldrig glemme dem og den uge jeg havde med Mygge til julen 2015 var noget særligt for mig og en god afsked. Jeg vil aldrig glemme jer Mygge og Leyca og i vil altid være i mit hjerte hvor i lever videre.

Planen er nu at jeg til et tidspunkt, hvor livet igen forhåbentlig bliver mere stabilt og forudsigende skal have min egen hund. Det vil jeg se frem til :-)

rottbrador, Mygge og Leyca, Nomadecamper

 

Portræt af vores dejlige hundevapser:

 

Leyca og Mickos (kaldet "Mygge")

 

Her på "sygestuen" efter bekendskab med skarpe muslingeskaller på stranden.

 

 

 

 

 

Jeg hedder Mickos eller "Mygge" alt efter, hvordan jeg opfører mig ...  

Elsker at grave (er verdens største gravhund ;-)

 

 

 

 

 

Mit navn er Leyca og en hel del mere voksen end Mygge!