Vinteroptimering og vedligeholdelse

Januar - april 2015

(Efterisolering -  Reparationer - Hundegitter i bilen - Ny markise/vintertelt)

 

"I 2015 skal vi have mere tid til vores campingliv"! Det var vores faste beslutning og vi startede godt med vores lille vinterferie i Randbøldal

Meeen....så gik det galt igen. Der er en forklaring ;-)... først får vi en rørskade i halvdelen af huset og så skal vi have gjort vores hus på Fanø  "salgsklart" og det betyder en masse havearbejde samt indvendig renovering. Dorthe og jeg skal flytte sammen et sted på fastlandet.

Heldigvis betaler forsikringen rørskaden, men desværre er nogle af håndværkerne ikke særligt hensynsfulde og åbner vores haveport på en måde så Børsten kommer til skade. Det bliver til et hul i siden og en ødelagt positionslygte :-(... ingen håndværker har stået ved det!

nomadecamper, reparation campingvogn

 

 

Mens håndværkerne tager sig af huset, går vi igang med at gøre Børsten lidt mere vinterfast. Dobbelt bund i magasinerne og ventiler til alle varmeslanger rundt i siddegruppen, som jeg har læst mig frem til fra selve camping ikonet Per Neslein!

vinteroptimering, nomadecamper,

 

 

Det er egentlig hverken svært eller dyrt at sætte ventiler på og lukke huller i slangerne...

ventiler i varmeslangen, campingvogn og vinter, vinterisolering, vinterklar, cv vinterklar nomadecamper og vinter

 

 

Efterfølgende får jeg en snedker jeg kender, til at skære nogle bundplader til vores magasiner. De kommer også næsten på plads men i den ene side har vi jo monteret noget ekstra udstyr som først skal fjernes. Det vil jeg hellere overlade til Michaels Caravanservice i Vejen, vores "campingvognslæge". Børsten skal også have en ny markise idet vi knækkede vores i Randbøldal under sammenpakning. Pludselig kom der et vindstød og kastede markisen op på campingvognen - meget ærgerligt. Vi havde heller ikke sikret den som vi plejer netop fordi det ellers var en ret stille dag! Desuden har vi længe ønsket os et vinterfortelt. Det er rart, når det er vådt udenfor, så man kan stille sine sko udenfor campingvognen eller måske lave mad derude på grillen.

I marts måned kører jeg  Børsten til Vejen. Der skal også laves en fugttest ved samme lejlighed og positionslygten skiftes, samt flere andre småting.

nomadecamper, michaels caravanservice vejen,

 

 

I april måned er der endelig tid til at vi kan få bygget en ordentlig hundeafdeling til Mygge og Leyca. Det er meget vigtigt at de bliver transporteret forsvarligt. Vi oplever tit at beholdere eller kasser vælter, især under indkøbsture og hundene bliver meget skræmte. En god kammerat tager sig af opgaven og det bliver rigtig godt med masser af plads til hundene. Dejligt at det er gjort!

hundeafdeling, hunde og bil, hundetransport, vw transporter med hund hunde og vw transporter, VW T4, Hund og T4

 

 

Vi laver en lille test med min kammerat Lars som mener at hundeafdelingen er helt sikker ;-)

Hundebur, bil og hund, hundetransport

 

Sidst i april henter jeg Børsten hjem til Hemmet hvor den jo plejer at stå, for at undgå den dyre færgebillet til Fanø. Endnu en grund til at forlade øen ;-)

Det er bare dejligt at køre med campingvognen over landet. Jeg kører ekstra hyggelige små veje, for at nyde turen og drømme om ferie...

 

 

Det tager halvanden time at køre fra Vejen til Hemmet. Det er dejligt at have en nyvasket og gennemtjekket campingvogn i indkørslen igen. Nu kan vi jo faktisk tage afsted på en lille ferie!

 

 

Men, nej, der venter allerede mere arbejde i indkørslen...

og nej, bare rolig! Vi har ikke fået brændeovn i vores campingvogn ;-)

nomadecamper,

 

 

Så sidder vi lidt i campingvognen og også dyrene ser ud til at sige: "skal vi ikke afsted"?

rottbrador, camping og hund

 

 

Vores hittekilling (nu kat) Lucci vil også gerne prøve en ferie med os igen...

 

 

Men vi skal lige vente et par uger endnu. Huset er snart klar og vi håber på en dejlig campingsommer. Vi kan jo endnu bedre bruge vores Børsten til også at campere om vinteren nu. Det må vi prøve! Ja, næste år bliver alt bedre...siger vi hvert år fortrøstningsfulde til os selv ;-)