Tanker på en forårsaften – Gedanken an einem Frühlingsabend

Tanker på en forårsaften…
Igen en dag hvor jeg kommer hjem og kun kan være dyb taknemmelig over mit liv synes jeg! 
Nomadecamperen, “Den evige campist” i nu næsten 2,5 år og når man kommer hjem efter en lang arbejdsdag og sidder ved en åben dør med stearin lyset tændt, mens solen går ned på en stille forårsaften, så strømmer lykken igennem mig! 
Jeg går lige 20 m igennem nogen træer til “min sø” og trækker vejret dybt. Solen er ved at gå ned og efter at jeg har taget et billede vender jeg mig om og kigger på min skønne, dejlige “Børsten”, min campingvogn.
Der står den, midt i naturen omgivet af lidt eksotiske planter, min lille have. Og alligevel så går der kun 15 min og jeg har spændt for og alt hvad jeg ejer tager med mig på rejse! Snart igen mod sydlige himmelsstrøg.
Kan man være mere priviligeret? Jeg tror nej ❤️👍☺️

Gedanken an einem Frühjahrsabend…
Wieder ein Tag, wo ich nach Hause komme und nur tiefe Dankbarkeit spüren kann, über mein Leben finde ich!
Nomadecamper, “Der ewige Camper” nun seit bereits fast 2,5 Jahren und wenn man nach einem langen Arbeitstag nach Hause kommt und bei offener Tür mit einer Kerze da so sitzt, während die Sonne an einem stillen Frühjahrsabend untergeht, dann strömt absolutes Glück durch meinen Körper!
Ich gehe etwa 20 m durch einige Bäume hindurch zu “meinem See” und atme tief durch.Die Sonne geht unter und nachdem ich ein Bild davon gemacht habe, wende ich mich um und schaue auf meinen schönen, herrlichen “Børsten”, mein Wohnwagen.
Da steht er, mitten in der Natur umgeben von einigen exotischen Pflanzen, mein kleiner Garten. Und trotz alle dem gehen vergehn nur 15 min und ich bin mit allem was ich besitze wieder auf Reisen! Bald wieder in Richtung Süden.
Kann man mehr priviligiert sein? Ich glaube nein ❤️👍☺️

Cirklen lukkes – Der Kreis hat sich geschlossen

Cirklen har lukket sig: Jeg har berettet om, at året 2019 starter med en ny kæreste i mit liv. Dermed også et liv i forskellige verdener. Jeg bor i campingvogn og på Fanø, Gunhild midt i Odense i en kæmpe bylejlighed og råder over en lille hyggelig kolonihave. 
Lejligheden og campingvognen er de totale modsætninger, mens kolonihaven er en slags “bindeled” imellem dem!
Januar måned ender med en “fornemmelse af vinter”. Det bliver lidt hvidt omkring Camp Rindby mens vi går en lille morgentur omkring min base Camp Rindby.

Weekenden efter er jeg på Fyn hos Gunhild igen. Vi beslutter os for at en lille vandretur, selvom at vejret ikke er særlig charmerende. Det er gråt, råkoldt og våd. Vi skal derfor ikke køre så langt. Kun få kilometer udenfor Odense ligger Vissenbjerg Bakker. Et meget spændende område som kulminerer på “Udsigten” med 129 m. Her har man normalt en fantastisk udsigt, men vi nøjes med en mere beskeden slags denne dag. Ligemeget er det en skøn tur og vi nyder at være ude. 
Vi parkerer bilen hos Terrariet Vissenbjerg (Danmarks Reptiliezoo) og vil gerne besøge den ved lejligheden. Men desværre har den allerede lukket her om vinteren ved 16 tiden, hvor vi vender tilbage til bilen!
Nå, vi skal alligevel vende tilbage senere på året… pyt, kører hjem og hygger med lækker aftensmad.
Næste morgen har den tamme vinter mistet de sidste tænder og vi vågner til en solskins søndagmorgen. Hurtigt pakker vi rygsækken og går en tur langs med åen til Gunhilds kolonihave hvor vi nyder en frokost. Og mens pølserne steger på panden og den store piletræs mange gæslinger lyser gul i solen, mærker jeg foråret og en forbindelse til mit nomadecamperliv. Vi har februar, vi er tilbage i lyset 🙂

Nyttige links/Nützliche Links:
https://naturstyrelsen.dk/med…/…/Attachments/Vissenbjerg.pdf
https://terrariet.dk/

Der Kreis schliesst sich: Übersetzung in Arbeit …