Tanker på en forårsaften – Gedanken an einem Frühlingsabend

Tanker på en forårsaften…
Igen en dag hvor jeg kommer hjem og kun kan være dyb taknemmelig over mit liv synes jeg! 
Nomadecamperen, “Den evige campist” i nu næsten 2,5 år og når man kommer hjem efter en lang arbejdsdag og sidder ved en åben dør med stearin lyset tændt, mens solen går ned på en stille forårsaften, så strømmer lykken igennem mig! 
Jeg går lige 20 m igennem nogen træer til “min sø” og trækker vejret dybt. Solen er ved at gå ned og efter at jeg har taget et billede vender jeg mig om og kigger på min skønne, dejlige “Børsten”, min campingvogn.
Der står den, midt i naturen omgivet af lidt eksotiske planter, min lille have. Og alligevel så går der kun 15 min og jeg har spændt for og alt hvad jeg ejer tager med mig på rejse! Snart igen mod sydlige himmelsstrøg.
Kan man være mere priviligeret? Jeg tror nej ❤️👍☺️

Gedanken an einem Frühjahrsabend…
Wieder ein Tag, wo ich nach Hause komme und nur tiefe Dankbarkeit spüren kann, über mein Leben finde ich!
Nomadecamper, “Der ewige Camper” nun seit bereits fast 2,5 Jahren und wenn man nach einem langen Arbeitstag nach Hause kommt und bei offener Tür mit einer Kerze da so sitzt, während die Sonne an einem stillen Frühjahrsabend untergeht, dann strömt absolutes Glück durch meinen Körper!
Ich gehe etwa 20 m durch einige Bäume hindurch zu “meinem See” und atme tief durch.Die Sonne geht unter und nachdem ich ein Bild davon gemacht habe, wende ich mich um und schaue auf meinen schönen, herrlichen “Børsten”, mein Wohnwagen.
Da steht er, mitten in der Natur umgeben von einigen exotischen Pflanzen, mein kleiner Garten. Und trotz alle dem gehen vergehn nur 15 min und ich bin mit allem was ich besitze wieder auf Reisen! Bald wieder in Richtung Süden.
Kann man mehr priviligiert sein? Ich glaube nein ❤️👍☺️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *