Cirklen lukkes – Der Kreis hat sich geschlossen

Cirklen har lukket sig: Jeg har berettet om, at året 2019 starter med en ny kæreste i mit liv. Dermed også et liv i forskellige verdener. Jeg bor i campingvogn og på Fanø, Gunhild midt i Odense i en kæmpe bylejlighed og råder over en lille hyggelig kolonihave. 
Lejligheden og campingvognen er de totale modsætninger, mens kolonihaven er en slags “bindeled” imellem dem!
Januar måned ender med en “fornemmelse af vinter”. Det bliver lidt hvidt omkring Camp Rindby mens vi går en lille morgentur omkring min base Camp Rindby.

Weekenden efter er jeg på Fyn hos Gunhild igen. Vi beslutter os for at en lille vandretur, selvom at vejret ikke er særlig charmerende. Det er gråt, råkoldt og våd. Vi skal derfor ikke køre så langt. Kun få kilometer udenfor Odense ligger Vissenbjerg Bakker. Et meget spændende område som kulminerer på “Udsigten” med 129 m. Her har man normalt en fantastisk udsigt, men vi nøjes med en mere beskeden slags denne dag. Ligemeget er det en skøn tur og vi nyder at være ude. 
Vi parkerer bilen hos Terrariet Vissenbjerg (Danmarks Reptiliezoo) og vil gerne besøge den ved lejligheden. Men desværre har den allerede lukket her om vinteren ved 16 tiden, hvor vi vender tilbage til bilen!
Nå, vi skal alligevel vende tilbage senere på året… pyt, kører hjem og hygger med lækker aftensmad.
Næste morgen har den tamme vinter mistet de sidste tænder og vi vågner til en solskins søndagmorgen. Hurtigt pakker vi rygsækken og går en tur langs med åen til Gunhilds kolonihave hvor vi nyder en frokost. Og mens pølserne steger på panden og den store piletræs mange gæslinger lyser gul i solen, mærker jeg foråret og en forbindelse til mit nomadecamperliv. Vi har februar, vi er tilbage i lyset 🙂

Nyttige links/Nützliche Links:
https://naturstyrelsen.dk/med…/…/Attachments/Vissenbjerg.pdf
https://terrariet.dk/

Der Kreis schliesst sich: Übersetzung in Arbeit …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *