Odense og kærligheden – Odense und die Liebe

Alt går lige pludselig i stå, også mine rejseberetninger fra november! Hele verden drejer sig og hvad laver en Frank nomadecamper i en dansk storby? Er det ikke lidt forkert? Jo, normalt er det ikke, men når man er nyforelsket så findes ordet “umuligt” ikke og jeg går pludselig gerne på opdagelse, hvor der ellers helst skal køres en stor bue udenom. Men meget passende så er det Eventyrforfatter H.C. Andersens hjemby Odense 👍😉
Gunhild, min kæreste bor midt i byen! Men meget smukt lige ved siden af åen og hendes lille kolonihavehus ligger få kilometer langs med åen i østlige retning. Man går igennem grønne områder og byen føles slet ikke så stor og afskrækkende som jeg frygtede. Egentlig meget hyggeligt og interessant bliver jeg guidet rundt og bliver vidne for midtbyens forandring, oplever samspil af gammel og nyt som her løses mange gange på en forsigtig og spændende måde. En by under forandring! Jeg er så heldig og møder H.C.Andersen personligt og hvad gør manden? Han flirter ugeneret med min nye kæreste 😉

Plötzlich bleibt die Welt für mich stehen, und damit auch meine Reiseberichte vom November! Die ganze Welt dreht sich auf einmal und was macht ein Frank “Nomadencamper” in einer dänischen Grossstadt? Ist das nicht etwas verkehrt? Ja, normal ist das nicht…aber wenn man frisch verliebt ist, dann gibt es das Wort “unmöglich” nicht im Wortschatz! Und plötzlich gehe ich gerne dort auf Entdeckungsreise, wo ich ansonsten einen grossen Bogen zu machen pflege. Allerdings sehr passend zum Thema dreht es sich hier um die Heimatstadt des Märchenerzählers H.C. Andersen, nämlich Odense 👍😉
Gunhild meine neue Freundin wohnt mitten in der Stadt, direkt am Ufer des Flusses und einige Kilometer in Richtung Osten, immer am Wasser entalng liegt ihr kleiner Schrebergarten mit Häuschen. Man kommt durch Grüngebiete, Parks und auf einmal fühlt sich die Stadt gar nicht mehr so furchteinflössend an! Eigentlich recht gemütlich und interessant geniesse ich die Führung und werde damit Zeuge iner langwierigen Veränderung der Innenstadt von Odense. Erlebe das Zusammenfügen von Alt und Neu, das hier auf eine vorsichtige und spannende Art versucht wird gelöst zu werden! Eine Stadt unter starker Veränderung! 
Ich habe das Glück und treffe den Märchenerzähler H.C. Andersen persönlich und was macht der Kerl? Er flirtet mit meiner neuen Freundin! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *