Svanninge Bjerge og Odense Å – Svanninge Bjerge und die Odense Å

Er vi mennesker ikke fyldt med modsætninger? Er det ikke saltet i suppen? By og land? Gråt vejr med tåge og frostvejr med sol?
Vi havde det hele i denne weekend og benyttede os af chancen! 
En vandretur i Svanninge Bjerge med tåge og uden nogen særlige udsigter i dette ellers storslåede område! Til gengæld oplevede vi smukke mætte grønne og brune farver i det bakkede terræn. Dramatiske scener i et sløret landskab med træer der virker som skeletter. Det hele ender med Trangia kaffe og hjemmelavet æblekage i vores hyggelige autocamper 😉 
Dag to er lige det modsatte! Vi står op til en klar, solrig vinter søndagmorgen og går efter en dejlig morgenmad en vidunderlig tur med Odense åen. Efter denne byvandring vil jeg gerne røbe Odense som “lille Stockholm” i vores dejlige lille land! Jeg viste ikke at det er så smukt i Danmarks tredje største by 🙂

Nyttige links/nützliche Links:
https://www.bikubenfonden.dk/svanninge-bjerge
https://www.odense.dk/udidetblaa

Sind wir Menschen nicht voller Gegensätze? Ist es nicht das Salz in der Suppe? Stadt und Land? Graues Wetter mit Nebel auf der einen und Frostwetter mit Sonne auf der anderen Seite?
Wir hatten alles am Wochenende und nahmen diese Chance wahr!
Eine Wanderung in Svanninge Bjerge im Nebel ohne besondere Aussichten in dieser ansonsten grossartigen Landschaft! Dafür erlebten wir saftige braune und grüne Farben in diesem hügeligen Gebiet. Dramatische Szenen in einer verschleierten Landschaft mit Bäumen, die wie Skelette in der Landschaft stehen. Das Ganze endet mit Trangia Kaffee und selbstgemachten Apfelkuchen in unserem gemütlichen Kastenwagen 😉
Am zweiten Tag genau das Gegenteil! Wir stehen auf an einem klaren, sonnigen Wintermorgen und begeben uns, nach einem gemütlichen Frühstück, auf eine wunderschöne Flusswanderung entlang der Odense Å. Nach diesem Ausflug möchte ich gerne Odense als das “Klein Stockholm” Dänemarks ausrufen! Ich wusste nicht, das die drittgrösste Stadt unseres kleinen Landes so wunderhübsch ist 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *